Mám radost z návratu a jsem nadšen příchodem Henrika, netajil svou radost Dědek

European Tour
Mám radost z návratu a jsem nadšen příchodem Henrika, netajil svou radost Dědek

Po roční pauze se na českou půdu vrací European Tour. Czech Masters bude mít i letos skvělé obsazení, hlavní hvězdou bude Švéd Henrik Stenson a mnoho se očekává také od ostrovního dua Pádraig Harrington - Danny Willett. Není tak divu, že z těchto hráčů je majitel pořadatelské společnosti Relmost Petr Dědek nadšen. 


Po roční pauze způsobené pandemií koronaviru se na scénu European Tour vrací Czech Masters. A opět se bude na co dívat. Majitel pořadatelské společnosti Relmost Petr Dědek v roce 2019 nalákal do Prahy Ernieho Else, nyní dorazil Švéd Henrik Stenson.

Kromě něj se na Albatrossu objeví také Danny Willett a Pádraig Harrington, na poslední chvíli poté účast potvrdil také stříbrný medailista z Tokia Rory Sabbatini. Není tak divu, že je Petr Dědek návratem European Tour nadšený.

"Mám velkou radost, že se European Tour vrátila zpátky do České republiky. A také, že můžeme pokračovat v tak úžasné sérii a historii tohoto turnaje. Jsem nadšený, že tu máme poprvé světovou ikonu Henrika Stensona. Je to legenda a já se moc těším, až si s ním zítra zahraju Pro-Am," uvedl Dědek na dnešní tiskové konferenci.

"Je tu s námi i Pádraig Harrington, který tady před dvěma lety hrál o titul. Podruhé je tu i Danny Willett, vítěz Masters a jsem rád, že poté, co neprošel do play-off FedEx Cupu, je tu také Rory Sabbatini," doplňoval Dědek.

Na turnaji bude mít už jako tradičně největší zastoupení právě český golf. Ve startovní listině je celkem 16 golfistů a nejvíce se očekává od Ondřeje Liesera. Pro něj byl připraven i fantastický flight, jelikož Lieser půjde spolu s Pádraigem Harringtonem a Henrikem Stensonem.

Toto trio vystartuje ve čtvrtek ve 13 hodin a 5 minut. Krátce před ním půjde do akce Stanislav Matuš, na něj čekají Dean Burmester a Adri Arnaus. Dalším hvězdným triem bude flight Dannyho Willetta a Roryho Sabbatiniho, krátce po půl deváté ráno s nimi vystartuje Brandon Stone.