Retro Golf Cup week na Prague City golf

Retro Golf Cup week na Prague City golf

Pozvánka ze Zbraslavi na Retro Golf Cup week


Retro Golf Cup week v Prague City Golf je tady! Čtvrtý tématický týden z edice Zbraslav Experience Golf Tour vás láká na pohodovou atmosféru konce prázdnin v rytmu Hippies.

Na co se tak můžete od dnešního dne těšit? Celý týden se naším resortem bude linout vůně americké kuchyně, která je s šedesátými léty a Hippies spjatá. Chybět nebude Kukuřičná polévka se slaninovými chipsy, Sirloin steak, Buffalo wings nebo tradiční burgery. Samozřejmostí jsou pohodová atmosféra a tématické ceny.

Celý týden pak vyvrcholí sobotním turnajem Retro Golf Cup 2021, jenž se bude hrát standardně na stablefordové body (součet netto+brutto) s kapacitou 80 hráčů. Oproti loňskému roku hrajeme ve třech kategoriích, start je připraven na 9. hodinu a pro hráče bude kromě několika vložených soutěží připravena i spousta dobrého jídla a pití – jak na Halfway House, tak zejména na terase po dohrání poslední jamky, kdy se můžete těšit na pravý americký raut.

Na všechny hráče čeká spousta hodnotných cen, mezi kterými nebudou chybět ty tématické. Každý startující navíc obdrží voucher na nákup zboží v hodnotě 500,- v IMGolf. Připomínáme, že celá Zbraslav Experience Golf Tour, jejíž součástí Retro Golf Cup je, se hraje o volné hrací karty do Prague City Golf na rok 2022. Přihlášky do turnaje můžete podat na naší recepci nebo přímo zde. 

Jak jistě víte, vždy se snažíme v rámci tematických týdnů přijít s něčím speciálním. Tentokrát bychom byli rádi, kdyby co nejvíc z vás dorazilo na turnaj v oblečení/kostýmu, který symbolizuje hnutí Hippies a šedesátá léta. Na všechny, kteří tuto výzvu přijmou, čeká speciální pozornost od našeho resortu a ten nejoriginálnější kostým se pak může těšit na hodnotné ocenění. Už teď jsme zvědaví, co si na nás vymyslíte!

Budeme rádi, když po turnaji strávíte na terase příjemné chvíle, případně si zasoutěžíte na Himalájích, kde se bude servírovat další kvalifikační turnaj Himalayas Open. Ve skvělém stavu je i tříparová Chip&Putt Aréna, do které můžete (stejně jako na Himaláje) pozvat i svou rodinu a přátele, kteří golfu ještě neholdují. Na obě veřejná hřiště totiž mají možnost vstupu a hry také negolfisté. 

Přijďte si užít pohodový zbytek prázdnin na Zbraslav, budeme se na vás těšit!