PŘIJĎTE VE ČTVRTEK OCHUTNAT SICÍLII!

PŘIJĎTE VE ČTVRTEK OCHUTNAT SICÍLII!

Vyzkoušejte si oblíbený formát odpolední devítky s degustačním menu a napárovaným sicilským vínem! To vše a mnohem více v nové sérii turnajů ENO GOLF SERIES 2021!


Srdečně Vás zveme na první z tématických turnajů ENO GOLF SERIES 2021! Přijďte si s námi užít odpolední devítku ve spojení s gastronomickým zážitkem v podobě degustačního MENU s vybranými víny vinařství Girolamo Russo ze sicilského Passopisciaro.

Pro milovníky dobrých vín je připravena ochutnávka z portfolia Girolamo Russo, kterou nás provede sommelier Zdeněk Kouřil z ENO - specializovaného internetového obchodu s vínem (www.eno.cz), partnera ENO Golf Series.

Turnaj se hraje na 9 jamek na STBL netto ve 2 kategoriích: 0-18 a 18,1–54. Přihlásit se můžete na recepci nebo přímo v tomto odkazu. Vítězi se stanou hráči s nejvyšším počtem STBL bodů a těšit se mohou na luxusní láhev vína od společnosti ENO a vouchery od partnerů resortu. Pro nehrající doprovod s účastí na degustaci je připraven doprovodný program – puttovací soutěž na 18ti jamkovém greenu – Himaláje. Doprovod je nutné registrovat přes golfovou recepci.

Degustační menu – SICÍLIE

Studený předkrm :
Sicilská Caponata, Burata
Etna Rosato DOC, 2019

Polévka:
Cacciucco
Etna Bianco Nerina DOC, 2017

Teplý předkrm:
Arrancini, lanýžová mayo
Etna Bianco Nerina DOC, 2015

Hlavní chod:
Sirloin steak, kuskus, sušená rajčata
Etna Rosso San Leonardo DOC, 2014

Dezert:
namražená Granita