DeChambeau měl na dosah 59, v Owings Mills se druhé kolo nedohrálo

PGA TOUR
DeChambeau měl na dosah 59, v Owings Mills se druhé kolo nedohrálo

Druhé kolo BMW Championship se v Owings Mills nedohrálo. Do čela se nicméně probojoval Bryson DeChambeau, který neměl úplně těžký putt na 59. V popředí zůstávají Jon Rahm či Sergio García, to Rory McIlroy se mírně propadl. 


Bryson DeChambeau znovu skóroval jako o život, tentokrát se ale vyvaroval chyb. V průběhu svého kola nasázel osm birdie, dva eagly a na poslední jamce měl velkou příležitost na 59. Putt do birdie ovšem neproměnil, přesto půjde do Moving day z vysoké pozice.

První místo jisté není, jelikož se druhé kolo nedohrálo. Takový Jon Rahm hraje stále bezchybně a dvě jamky před koncem druhé rundy ztrácí jen jediný úder. Stejně je na tom i Patrick Cantlay, ten má ovšem páteční kolo kompletně za sebou.

Drží se i Sergio García, v průběhu dvou kol zahrál dvanáct birdie a stále neudělal jedinou chybu. To Rory McIlroy se mírně propadl, včera si totiž připsal jen čtyři birdie a dvě bogey.

Pouze v paru hrál ve druhé rundě Tony Finau, vítěz úvodního podniku play-off FedEx Cupu. Dohráno ovšem nemá. Mimo hru je naopak Collin Morikawa, s výsledkem +3 je beznadějně poslední.