Crocker znovu bojuje o titul, v čele je společně s Paratorem

European Tour
Crocker znovu bojuje o titul, v čele je společně s Paratorem

Po Czech Masters se European Tour přesunula do Švýcarska. Američan Sean Crocker ale potvrzuje formu i na Omega European Masters a před finále drží první pozici společně s Renato Paratorem. 


Sean Crocker v Praze bojoval o titul, nakonec skončil druhý za svým krajanem Veermanem. O týden později je znovu ve hře o titul, po třech kolech dělí vedení na Omega European Masters.

Stejné skóre má také Ital Renato Paratore, o titul si to nicméně v neděli rozdá minimálně čtrnáct hráčů. Právě tolik najdeme v rozmezí tří úderů. Snovou sezónu by mohl dokončit John Catlin, ve hře jsou také Marcel Siem, Jorge Campillo, Andy Sullivan či Bernd Wiesberger.

Cutem zcela bez problémů prošel hvězdný Miguel Ángel Jiménez. A i když o titul nebojuje, diváky baví každým úderem. Například ve druhé rundě se na čtyřparové sedmičce dostal na green první ranou a přesným puttem zapsal eagle. 

K vidění už bylo i eso, které si na tříparové třináctce připsal italský amatér Pietro Bovari. Kromě úspěšného projití cutem také získal hodinky OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M v hodnotě téměř půl milionu českých korun.