Stricker si vybral své kapitánské volby, Reed chybí

Stricker si vybral své kapitánské volby, Reed chybí

Patrick Reed si tentokrát na Ryder Cupu nezahraje. Steve Stricker dnes definitivně doplnil svůj tým pro blížící se bitvu mezi Evropou a výběrem Spojených států amerických. 


"Patrick Reed, to bylo velmi, velmi náročné rozhodnutí. Probděl jsem nad tím hodně nocí," řekl po oznámení kapitánských výběru pro blížící se Ryder Cup kapitán výběru USA Steve Stricker. 

Senzačně chybí i třetí hráč konečného pořadí FedEx Cupu Kevin Na, na něj se také nedostalo. Šestici ve složení Patrick Cantlay, Bryson DeChambeau, Dustin Johnson, Justin Thomas, Collin Morikawa a Brooks Koepka doplní Scottie Scheffler, Tony Finau, Xander Schauffele, Jordan Spieth, Harris English a Daniel Berger.

Účast olympijského vítěze není překvapením, stejně tak Jordana Spietha, který se letos konečně dostal zpět do formy. Počítalo se také s Harrisem Englishem, jenž letos získal hned dva tituly (jeden společně s Mattem Kucharem). A rozhodně se počítalo i s Tony Finauem, který se po pěti letech konečně dočkal svého druhého vítězství na PGA Tour.

Naopak nominace Scottieho Schefflera a Daniela Bergera jsou překvapivější, ačkoliv i Berger se v průběhu letošní sezóny dočkal vavřínu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený GOLFTV (@golftv)