Na Zbraslavi právě startují přihlášky do ročních dětských golfových kurzů!

Na Zbraslavi právě startují přihlášky do ročních dětských golfových kurzů!

Na Zbraslavi právě startují přihlášky do ročních dětských golfových kurzů! Pokud tedy chcete, aby se vaše děti naučily hrát golf nebo ho již hrají a potřebují zlepšení, není nic jednoduššího než je přihlásit!


Končí prázdniny a s blížícím se novým školním rokem otevírá Prague City Golf na Zbraslavi opět golfové kurzy. První tréninky startují již 6. září a děti se mohou do konce června těšit na celkem 36 týdnů nabitých golfem, zábavou a úsměvů. To vše v přátelské atmosféře pod vedením zkušených trenérů. Přihlásit se můžete v průběhu celého září, takže vůbec nevadí, pokud první lekce nestihnete. 

Na děti čekají lekce dlouhé 85 minut a to nově i v zimě, kdy se z našeho areálu přesouváme do sportovního centra Třešňovka. Kromě samotných tréninků, které probíhají v nejlepším tréninkovém centru v ČR, mají možnost děti využít zdarma naše veřejné tříparové hřiště Chip/Putt nebo puttovací green Himalayas. Samozřejmostí je také to, že se automaticky stávají členy našeho klubu.

V letošním roce jsme sjednotili metodiku a rozdělili děti na dvě hlavní skupiny. Přípravku bude mít na starosti jako hlavní trenérka Edita Urbanová a spadají pod ní tréninkové kurzy Starter a Driver. Druhou skupinou budou tzv. Hráči (tréninkové kurzy Golfer a Master), kterou vede reprezentační trenér Petr Němeček. Veškeré podrobnosti k jednotlivým skupinám a kurzům naleznete zde.

Na ty nejlepší hráče ve všech věkových kategoriích čeká možnost reprezentace Prague City Golf Clubu v soutěžích ČGF a speciální výhody, kterými se mohou honosit jeho ostatní reprezentanti jako např. Ondřej Lieser, Sára Kousková nebo Kristina Lebová.

Nedílnou součástí zbraslavské golfové akademie je zapojení rodičů do dění v ní samotné. Pro rodiče, kteří odvedou své děti na pravidelné kurzy je připravena možnost paralelních tréninků, případně hry na hřišti. Pravidelně jsou pořádány také turnaje pro rodiče a děti, které se staly oblíbeným místem setkávání jak malých, tak velkých golfistů.

Ať už tedy byly vaše děti součástí zbraslavské golfové akademie v loňském školním roce nebo trénovaly jinde, právě teď je ten ideální čas se stát členem Prague City Golf Academy! Máte dotazy? Rádi na ně odpovíme na emailu info@pcgacademy.cz. A pokud jste již rozhodnuti, není nic jednoduššího než vyplnit on-line přihlášku na webu.