Harrington odtajnil své volby, tým Evropy pro Ryder Cup je kompletní

Harrington odtajnil své volby, tým Evropy pro Ryder Cup je kompletní

Po BMW PGA Championship kapitán evropského týmu Pádraig Harrington jmenoval tři zbývající volby pro blížící se Ryder Cup. A volba to opět byla nesmírně zajímavá. 


Čekalo se, zda dostane příležitost evidentně se zlepšující Henrik Stenson. Skvělý turnaj na domácí půdě odehrál Justin Rose, ani on ale od Pádraiga Harringtona kapitánskou nominaci nedostal.

A výběr se nakonec netýkal ani Francesca Molinariho, který přitom při minulém Ryder Cupu vytvořil naprosto senzační duo s Tommym Fleetwoodem. Ten oproti italskému hráči na Ryder Cupu chybět nebude.

Přímou nominaci si vybojovali taktéž Bernd Wiesberger, Matt Fitzpatrick a Lee Westwood. Již dříve bylo jasné, že do Whistling Straits pojedou Jon Rahm, Rory McIlroy, Paul Casey, Tyrrell Hatton a Viktor Hovland.

A dnes si Pádraig Harrington vybral Mr. Ryder Cup Iana Poultera, rekordmana turnaje Sergia Garcíu a Shanea Lowryho, jenž dnes bojoval o přímou nominaci. O ní sice přišel, na Ryder Cup se přesto premiérově podívá. To Lee Westwood už pojede na svůj jedenáctý Ryder Cup. Před třemi lety v Paříži scházel, nyní už americké protivníky vyzve na hřišti.