Match V - tentokrát mezi "přáteli" Brooksem a Brysonem

PGA TOUR
Match V - tentokrát mezi "přáteli" Brooksem a Brysonem

26. listopadu se uskuteční další golfová exhibice, tentokrát s názvem Match V. Dvojice, která si proti sobě zahraje, je ovšem vskutku nečekaná. V Las Vegas se utkají Bryson DeChambeau a Brooks Koepka.


Před Ryder Cupem se Bryson DeChambeau a Brooks Koepka udobřili. Zdálo se nicméně, že jde pouze o krátkodobý smír, který po souboji s Evropou skončí. Po vítězství se Brooks a Bryson dvakrát objali, především druhé objetí ale ze strany Brookse příliš upřímně nevypadalo.

Možná je ale přeci jen vše jinak. 26. listopadu se totiž uskuteční Match V z produkce Turner Sports. Vše začalo už v roce 2018, kdy se mezi sebou utkali Tiger Woods a Phil Mickelson.

Jisté je, že toto bude druhý divácky nejpřitažlivější souboj. Hrát se bude na hřišti Wynn Golf Club, které navrhl Tom Fazio a které bylo znovu otevřeno před dvěma lety. Hrát se bude exhibice na dvanáct jamek.

Server Golf.com doplňuje, že veškeré podrobnosti budou známy do konce tohoto týdne. A to včetně nejrůznějších sázek, které můžeme mezi Brysonem a Brooksem čekat. A my už se nyní nemůžeme dočkat.