Mitchell utekl soupeřům, skvělá hra v podání Evropanů

PGA TOUR
Mitchell utekl soupeřům, skvělá hra v podání Evropanů

Keith Mitchell v CJ Cupu poprvé chyboval, zvýšil ale svůj náskok a před víkendem vede o pět ran. Skvěle si vedou neúspěšní Evropané z Ryder Cupu, nejvýše postaveným hráčem je Tyrrell Hatton. 


V prvním kole Keith Mitchell zahrál deset birdie a nezaznamenal jedinou chybu. Včera už poprvé chyboval, znovu ale neuvěřitelně skóroval. K sedmi birdie si připsal i první eagle, konkrétně na pětiparové trojce.

Do víkendu tak 137. hráč světa půjde s náskokem pěti ran na čtveřici Higgs - Kim - Scott - Spieth. Velmi dobře si konečně vede také Rickie Fowler, ten je dělený šestý společně s Tyrrellem Hattonem.

Evropanům z Ryder Cupu se v Las Vegas zatím dačí. V desítce jsou také Paul Casey, Viktor Hovland a Ian Poulter, všichni na skóre -11. Devět ran upsali Sergio García a Rory McIlroy, díky albatrossu na čtrnáctce je na stejném čísle také Abraham Ancer.

Na úrovni paru hrají dosud jen tři hráči, nad parem je poté jediný - Kevin Streelman. Třetí kolo je nachystáno pro všech osmasedmdesát hráčů a začíná deset minut před čtvrtou odpolední.