Canter se přiblížil k prvnímu titulu, skokanem dne Lipsky

European Tour
Canter se přiblížil k prvnímu titulu, skokanem dne Lipsky

Laurence Richard Canter má blízko k prvnímu vavřínu na okruhu European Tour. I třetí kolo Andalucía Masters zvládl velmi dobře a do finále půjde s náskokem tří úderů. 


Laurie Canter v úvodní rundě zahrál tři rány nad par, to jej ale rozhodně nevyřazovalo z boje o dobré umístění. Včera už hrál šest ran pod parem Valderramy a dnes upsal další čtyři rány. Canter nasázel osm birdie, čtyřikrát ale taktéž chyboval.

Do finále půjde Canter s náskokem tří ran a první titul tak není vůbec daleko. Proti sobě ale bude mít ve finále velmi těžkého soupeře. Matt Fitzpatrick i dnes ukázal, že putter někdy ani nepotřebuje a potřetí v řadě nezahrál kolo nad par.

Pod parem hřiště hraje už jen devět hráčů, mezi nimi také dva skokani dne. Moving day nejlépe zužitkoval Američan David Lipsky. Na úvodní jamce sice chyboval, poté ale zahrál devět parů a osm birdie.

Velmi dobře si vedl taktéž Edouardo Molinari. Bezchybným kolem se z +4 dostal na -1 a na tomto skóre je jediným hráčem. Další kolo nad par si naopak připsal Rafa Cabrera-Bello a tentokrát z toho titul s největší pravděpodobností nebude.