Nejblíže mají ve Vegas k titulu Fowler a McIlroy

PGA TOUR
Nejblíže mají ve Vegas k titulu Fowler a McIlroy

Pokud jste nezaujatí fanoušci golfu, dnes budete velmi pravděpodobně rozpolceni. O titul by si to totiž na CJ Cupu měli rozdat Rickie Fowler a Rory McIlroy. 


A je otázkou, komu více fandit. Vedoucí Rickie Fowler čeká na titul téměř tři roky a v posledních letech se tak trápí, že se dostal mimo elitní stovku a nebyl součástí i několika majorů.

Rory McIlroy se dočkal letos v květnu, nedávný Ryder Cup mu ovšem vůbec nevyšel a po nezdaru neskrýval emoce. Dnes by v Nevadě mohl dosáhnout na jubilejní dvacátý titul z PGA Tour, na Fowlera ztrácí dva údery.

Oba dva hráli včera naprosto fantasticky. Fowler zahrál devět birdie a devět parů a nechyboval od druhé jamky ve druhém kole. To je zároveň dosud jeho jediné bogey v turnaji.

McIlroy nechyboval už dvě rundy v řadě, také má na svém kontě jediné bogey, na rozdíl od Fowlera ale na úvod zahrál triple-bogey v závěru kola. Ve hře o titul jsou ale zcela jistě i další hráči.

Abraham Ancer po vynikajícím kole za 63 ztrácí tři rány, stejně tak Adam Scott a Robert Streb. O další úder zpět najdeme Tyrrella Hattona a Keitha Mitchella, o překvapení bude usilovat Ian Poulter, jenž je na skóre -16. Po třech kolech turnaje je nad parem hřiště stále jediný hráč, Charl Schwartzel je od lídra vzdálen pětadvacet úderů.