Matsuyama blízko k domácímu triumfu, o první titul usiluje Tringale

PGA TOUR
Matsuyama blízko k domácímu triumfu, o první titul usiluje Tringale

Hideki Matsuyama vede před závěrečným kolem turnaj The Zozo Championship. Nebezpečně blízko je ovšem Američan Cameron Tringale, jenž usiluje o svůj první titul. 


Hideki Matsuyama se do čela propracoval díky skvělému a bezchybnému úvodnímu kolu za -6, v dalších dvou kolech upsal po dvou ranách a s výsledkem -10 si může dojít pro domácí triumf. 

Překazit mu to nicméně chce především Cameron Tringale, který na svůj první vavřín z okruhu PGA Tour čeká. 69. hráč světa se včera dočkal dvou bogey a čtyř birdie a na Matsuyamu ztrácí jedinou ránu. Ve trojici s nimi krátce před čtvrtou ráno vystartuje Sebastian Muňoz, ten už ale na vítěze Masters ztrácí čtyři rány.

Ve hře o titul jsou také Angličané Matt Wallace a Tommy Fleetwood. Prvně jmenovaný je taktéž na skóre -6, Fleetwood ztrácí ran pět. V nejlepší desítce jsou taktéž Collin Morikawa či Alex Noren, na TOP 10 po třech kolech stačí tři rány pod par. To je oproti minulému týdnu silný posun vzad.

Až ve čtvrté desítce najdeme Rickieho Fowlera, Xandera Schauffeleho či Sunga Kanga. Z turnaje poté již po druhém kole odstoupil Carlos Ortiz, Mexičan v té době hrál jednu ránu nad par.