Pendrith má blízko k překvapivému titulu i účasti na dvou majorech

PGA TOUR
Pendrith má blízko k překvapivému titulu i účasti na dvou majorech

Nick Taylor, Mackenzie Hughes, Adam Hadwin a Corey Conners. Kanadskou vítěznou enklávu na PGA Tour by nyní mohl doplnit Taylor Pendrith, jenž na Bermudách vede před finále o tři rány. 


Taylor Pendrith si už dost možná splní svůj sen. Kanadský golfista vede po třech kolech turnaj Bermuda Championship o tři rány před Australanem Dannym Lee a pokud náskok udrží, stane se pátým Kanaďanem, kterému se od roku 2003 podařilo zvítězit na PGA Tour.

Zmíněné čtyři hráče už podruhé netřeba jmenovat. Jednoduché to ale Pendrith mít nebude. Ve hře je také Leeho krajan Lucas Herbert znám především z European Tour. 57. hráč světa ztrácí jen o ránu více.

O vynikající výsledek hrají taktéž Garrick Higgo, Graeme McDowell a senzačně také David Skinns, vítěz Pinnacle Bank Championship na Korn Ferry Tour z poloviny srpna. Všichni tři momentálně dělí desátou pozici se skóre -9.

Co se vítěze týče, ten se může těšit na 1 170 000 dolarů, dvouletou kartu na PGA Tour a pozvánku na Sentry Tournament of Champions a také dva majory, PGA Championship a především na blížící se Masters. Vítěz obdrží taktéž 500 bodů do žebříčku FedEx Cupu a 40 bodů do světového žebříčku.