Bezchybný Arnaus dotahuje Bertasia, ve hře i Bjerregaard

European Tour
Bezchybný Arnaus dotahuje Bertasia, ve hře i Bjerregaard

Španělský golfista Adri Arnaus bude znovu bojovat o titul. Stále bezchybný Španěl ztrácí jen dvě rány na vedoucího Nina Bertasia. Jako Arnaus hrají taktéž Lucas Bjerregaard či Thomas Pieters. 


Nino Bertasio zůstává v čele i po druhém kole Portugal Masters a nadále může snít o svém premiérovém titulu na European Tour. Bertasio včera poprvé chyboval, přidal ale tři birdie a udržel vedení o dvě rány před velmi nebezpečnou čtveřicí.

Adri Arnaus skončil doma na začátku října druhý, nyní hraje po dvou kolech bezchybně s deseti birdie. Výborné kolo za - s jedním eaglem hrál Lucas Bjerregaard, jenž na titul čeká více než tři roky.

Thomas Pieters je taktéž na výsledku -10, čtveřici doplňuje Matthieu Pavon z Francie. V nejlepší desítce najdeme i kvarteto Angličanů, vládne jim Callum Shinkwin (-9), jen o ránu pozadu je Sam Horsfield.

Na cut bylo potřeba hrát v Portugalsku alespoň v paru, to se povedlo hned třem domácím hráčům. Končí naopak Robert Rock, Joost Luiten, Renato Paratore, Jorge Campillo, Matt Wallace, Eddie Pepperell či Thomas Björn.