Hovlandovi obhajoba neunikla, ve finále se žádné drama neodehrálo

PGA TOUR
Hovlandovi obhajoba neunikla, ve finále se žádné drama neodehrálo

Naprosto s poklidem a s výrazným náskokem čtyř ran obhájil svůj titul v Mexiku norský golfista Viktor Hovland. Druhou pozici získal domácí Carlos Ortiz, jenž tedy opět získal umístění v TOP 10.


Carlos Ortiz zahrál perfektně druhou devítku s pěti birdie a propracoval se na druhou pozici. Třetí skončil Justin Thomas, ten měl ale před nedělí reálnou šanci bojovat o titul. Kolo za -2 ale rozhodně nestačilo.

Lépe si vedl Scottie Scheffler a jednadvacátý hráč světa měl možnost skončit druhý. Ještě na šestnáctce hrál bezchybně se sedmi birdie, double-bogey jej ale odsunulo na samostatnou čtvrtou pozici.

V nejlepší desítce najdeme taktéž Joaquina Niemanna, Matthewa Wolffa, Sergia Garcíu, domácího Abrahama Ancera a Danny Leeho z Nového Zélandu. Ve finále hrál druhý muž z Bermudy za -7, jediné bogey si připsal až na osmnáctce.

Nikdo ale neměl na norského supertalenta Viktora Hovlanda. Ve finále zahrál průměrné kolo za -4, nikdo se k němu ale na žádné větší drama přiblížit nedokázal. Hovland tak obhájil titul a slaví třetí titul z PGA Tour.