Woods se vrátí, plný comeback ale ve hře není

Tiger Woods
Woods se vrátí, plný comeback ale ve hře není

Tigera Woodse pro Golf Digest vyzpovídala Henni Koyack a šlo o vůbec první rozhovor hvězdného Tigera po těžké autonehodě. 


V nedávném videu jsme viděli Tigera Woodse na drivingu, jak opět odpaluje. Dal tím golfovému světu výraznou naději na další comeback. Mnoho expertů už začalo hovořit o návratu na Masters v příštím roce.

V rozhovoru pro Golf Digest ale Tiger Woods objasnil, že plný comeback už se bohužel nikdy neuskuteční. "Po operaci zad jsem musel vylézt na Mt. Everest a dokázal jsem to. Nyní si ale nemyslím, že to dokážu znovu. To je ale v pořádku, nic se neděje," začal Tiger.

"Myslím, že realistické je opět jednou hrát na Tour. Ne ale pravidelně, jen si čas od času vybrat nějaký turnaj, podobně jako to dělal pan Hogan," má jasno Woods, který v nemocnici myslel i na velmi špatné varianty.

"Bylo období, kdy to nebylo ani 50 na 50, ale spíše hodně blízko k tomu, abych nemocnici opouštěl jen s jednou nohou," prohlásil Woods. Jeho zranění byla opravdu velmi vážná, což zopakoval i před novináři na úterní tiskové konferenci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)

"Nepředpokládám, že někdy bude noha, co bývala, stejně tak má záda. V současné době mě stále bolí jak záda, tak noha. A hodiny tikají, stárnu, rozhodně ne naopak. To vše znamená, že plný plán návratu neexistuje a já po něm ani netoužím. Ale pár akcí ročně určitě zvládnu, není důvod, proč by se tak nestalo," pokračoval dnes před novináři před turnajem Hero World Challenge.

"Musím se dostat do bodu, kdy se budu cítit dostatečně pohodlně. V současnosti nejsem ani v polovině a nevím, kdy budu opět připraven na hraní na Tour," dodával brzy šestačtyřicetiletý Američan.

Tigera Woodse tak stále čeká mnoho práce a je jisté, že na PGA Tour už jej bohužel plnohodnotně neuvidíme. Pozitivní zprávou ale rozhodně je fakt, že kariéru končit nehodlá a jednoho dne se mezi elitu vrátí.