Na Bahamách se daří hlavním hvězdám, nebylo daleko od flightu DeChambeau - Koepka

PGA TOUR
Na Bahamách se daří hlavním hvězdám, nebylo daleko od flightu DeChambeau - Koepka

Na Hero World Challenge září především Američané, v čele se nachází Bryson DeChambeau a jedinou ránu ztrácí trio Koepka - Morikawa - Finau. Nejlepším Evropanem je Tyrrell Hatton, jeho ztráta na čelo navíc není nijak výrazná.


Po prvním kole dělil vedení například i Rory McIlroy, včera ale zůstal za očekáváním a s výsledkem -7 dělí osmou pozici, stejně jako Patrick Reed a Viktor Hovland. Nejlepším Evropanem tak nyní je Angličan Tyrrell Hatton.

Po klidném úvodu si včera prožil velmi zajímavou druhou rundu. Nasázel šest birdie a jeden eagle na patnáctce, kromě toho ale přidal také tři bogey. Lídrem Hero World Challenge je před Moving day Bryson DeChambeau.

Sedmý hráč světa se znovu nevyhnul double-bogey, kromě něj si ale přichystal parádní show ve formě deseti birdie. Jen jediný úder ztrácí trio Brooks Koepka - Tony Finau - Collin Morikawa.

Nebylo daleko od flightu DeChambeau - Koepka, druhý jmenovaný ale hrál za 67, Morikawa byl včera o ránu lepší. Nad parem hřiště z dvacítky vyvolených hrají pouze dva, konkrétně Harris English (+1) a někdejší vítěz tohoto hvězdně obsazeneného turnaje Henrik Stenson (+3).