Datum návratu Tigera Woodse oznámeno

Tiger Woods
Datum návratu Tigera Woodse oznámeno

Tiger Woods v posledních dnech trénuje naplno a nyní oznámil fantastickou zprávu - již příští týden se vrátí do turnajového kolotoče. Se svým synem bude startovat na PNC Championship.


Tiger Woods na konci listopadu potěšil fanoušky videem, na kterém odpaluje na drivingu. Následně poskytl několik rozhovorů, kde jasně řekl, že plně už se ke golfu nikde nevrátí, ale několik turnajů ročně absolvovat bude moci.

A nyní už je jasné, kdy svůj návrat uskuteční. Stane se tak 18. prosince na hřišti The Ritz-Carlton Golf Club v Orlandu na Floridě, kde se uskuteční dvoukolový turnaj PNC Championship.

Woods jej absolvuje se synem Charliem a z návratu je naprosto nadšený. "Ačkoliv to byl dlouhý a náročný rok, jsem velmi nadšený, že jej mohu uzavřít turnajem PNC Championship se svým synem Charliem. Budu hrát jako táta a nemohu být více nadšený a hrdý," prohlásil Tiger Woods.

Ten se vrátí po roce, jelikož naposledy absolvoval právě PNC Championship. Od těžké autonehody poté uplynulo necelých deset měsíců, se svým autem havaroval blízko Los Angeles 24. února. 

Kromě Woodse se turnaje se svými syny zúčastní také Henrik Stenson, Jim Furyk, John Daly, Lee Trevino, Matt Kuchar, Mark O´Meara, David Duval, Nick Faldo, Nick Price, Pádraig Harrington, Rich Beem, Stewart Cink, Tom Lehman, Tom Watson a Vijay Singh.

Bubba Watson bude hrát se svým nevlastním otcem, Gary Player se svým vnukem a duo Justin Thomas - Nelly Korda pozvalo své otce.