Spieth už tentokrát cut nedal, na Torrey Pines vede Rahm i Thomas

PGA TOUR
Spieth už tentokrát cut nedal, na Torrey Pines vede Rahm i Thomas

Jon Rahm, Adam Schenk a Justin Thomas vedou po dvou kolech turnaj Farmers Insurance Open. Pro některé hvězdy ale podnik předčasně skončil, svou dlouhou šňůru ukončil i Jordan Spieth. 


Adam Hadwin, Sung Kang, Phil Mickelson, Brooks Koepka, Tony Finau, Sam Burns, Max Homa, Rickie Fowler, Bryson DeChambeau či Jordan Spieth. Všichni tito hráči už na Torrey Pines nepokračují.

Zklamání je to zcela jistě pro všechny, nejvíce ale zřejmě pro Jordana Spietha. Ten na Tour držel sérii dvaceti cutů v řadě, což byla série nejdelší. Přesto byl celkem 122 projitých cutů od rekordu Tigera Woodse. To je číslo vskutku neuvěřitelné.

O turnajový vavřín by měli bojovat především světová jednička Jon Rahm a šestka Justin Thomas. Oba hrají za -13 s minimem chyb, stejně jako třetí do party Adam Schenk. Ve dvouciferných červených číslech jsou také Cameron Tringale a Peter Malnati, jenž jako jediný hraje bez chyby. 

Podruhé v řadě si velmi dobře vede také Francesco Molinari, šest upsaných ran stačí před dnešním kolem na třetí desítku. Cutem po třech neúspěších a jedné diskvalifikaci prošel i Rory Sabbatini, ten zatím hraje za -5.