AT&T Pebble Beach přišlo o dva hráče

PGA TOUR
AT&T Pebble Beach přišlo o dva hráče

Již v úvodu týdne se kvůli pozitivnímu testu na koronavirus musel z turnaje AT&T Pebble Beach odhlásit Will Zalatoris. Nyní přišla pro organizátory turnaje další ztráta. 


Na Farmers Insurance Open měl Will Zalatoris velkou možnost získat premiérový titul. Nakonec jej v play-off překonal Luke List a Zalatoris tak na vítězství znovu nedosáhl. Nyní navíc přišla další špatná zpráva, tou je pozitivní test na koronavirus.

Zalatoris tak musí vynechat AT&T Pebble Beach National Pro-Am, místo něj se na turnaji objeví Greg Chalmers. A co se mladého Američana týče, ten by měl vynechat i WM Phoenix Open a objevit se až za dva týdny na Genesis Invitational.

Zpět k turnaji na Pebble Beach. Dnes pro organizátory dorazila další špatná zpráva, musel se totiž odhlásit i obhájce triumfu Daniel Berger. Toho pro změnu trápí zranění zad.

Berger na tomto turnaji startoval třikrát a pokaždé skončil mezi nejlepší desítkou. Těšil se navíc na svého parťáka v Pro-Amu, rappera ScHoolboy Q. Na Pebble Beach se tak nakonec představí jen dva hráči z elitní světové dvacítky, konkrétně Jordan Spieth a Patrick Cantlay.

Většina hráčů totiž dala přednost turnaji DP World Tour Saudi International. A co se týče náhrady za Bergera, příležitost dostal vítěz WM Phoenix Open z roku 2014 Kevin Stadler.