Fox stylem start-cíl deklasoval na DP World Tour všechny, má druhý titul

DP World Tour
Fox stylem start-cíl deklasoval na DP World Tour všechny, má druhý titul

Ryan Fox na turnaji The Ras Al Khaimah Classic od prvního kola předváděl fantastický výkon a v pohodlném stylu si došel pro druhý titul na okruhu DP World Tour. 


Deset birdie a jediné bogey, to byl vskutku parádní start Ryana Foxe do turnaje The Ras Al Khaimah Classic. Novozélanďan se sice každý den chyb nevyvaroval, konkurenta v boji o titul nicméně neměl.

Dnes mu stačilo jít na úvodní devítce v paru, na té druhé přidal tři birdie a druhý titul na okruhu DP World Tour získal s náskokem pěti ran. Skvělý týden má za sebou Ross Fisher.

Majitel pěti vítězství z European Tour na hřišti Al Hamra GC nepředváděl do soboty úplně nejlepší výkon, během Moving day ale upsal šes ran, ve finále si vedl stejně a nakonec obsadil samostatnou druhou pozici.

Další pořadí už bylo velmi vyrovnané a do nejlepší desítky se na dělených pozicích vtěsnalo celkem devatenáct hráčů. Mezi nimi najdeme Marcela Siema, Zandera Lombarda, Pabla Larrazabala, Adriana Meronka, Justina Hardinga či Roberta MacIntyrea. 

Cut, jenž byl nastaven na -3, se netýkal mnoha hvězd v čele s Rafou Cabrerou-Bellem, Jamiem Donaldsonem, Lucasem Bjerregaardem, Eddiem Pepperellem či vítězem z minulého týdne Nicolaiem Hojgaardem.