Niemann před Moving day ovládá Genesis Invitational

PGA TOUR
Niemann před Moving day ovládá Genesis Invitational

Chilan Joaquin Niemann si na Genesis Invitational vypracoval před Moving day skvělý náskok před největšími hvězdami turnaje. Potíže by mu ale mohl dělat Američan Cameron Young. 


V každém ze dvou kol si sice Joaquin Niemann připsal chybu, přesto hraje neuvěřitelně. Nasázel šestnáct birdie a jeden eagle a je v čele Genesis Invitational. Do Moving day ale přesto s nijak velkým náskokem nejde.

Druhý Cameron Young, až 113. hráč světa, totiž ztrácí jen dva údery. Včerejší kolo za 62 s devíti birdie bylo famózní. Daří se i největším hvězdám, odstup už je ale poměrně velký.

Třetí Jusitn Thomas ztrácí na Niemanna pět ran, Spieth se Scottem sedm, Collin Morikawa osm a v nejlepší desítce ještě najdeme trio Hovland - Knox - Smith. Hvězdami se to tak jen hemží.

Cutem těsně prošli také Rory McIlroy, Xander Schauffele, Tony Finau, Rickie Fowler, Jon Rahm, Patrick Cantlay, Hideki Matsuyaman či Francesco Molinari, někteří další už ale mají na Rivieře volno. Předčasně skončili Dustin Johnson, Bubba Watson, Brooks Koepka, Kevin Na, Harold Varner III nebo také Patrick Reed.