Niemann si stylem start-cíl došel pro druhý triumf na PGA Tour

PGA TOUR
Niemann si stylem start-cíl došel pro druhý triumf na PGA Tour

Po dvou a půl letech se Joaquin Niemann znovu dočkal úspěchu na PGA Tour. Stylem start-cíl triumfoval na Genesis Invitational, i když ve finále to žádná sláva nebyla. 


Ve finále to rozhodně žádná sláva nebyla. Po bogey na sedmičce na něj Cameron Young ztrácel už jen jeden úder, hned vzápětí ale Young chyboval a Niemann si ztracenou ránu vzal zpět.

Poté už se nijak rozhodit nenechal. Kolo sice dohrál pouze v paru, druhý titul na PGA Tour si ale ujít nenechal. Cameron Young nakonec obsadil pouze dělené druhé místo, dohnal jej totiž skvěle hrající Collin Morikawa, jenž si připsal i parádní hole-out do eaglu na desítce.

Další hráči už na Niemanna ztratili pět a více ran. V TOP 10 tak najdeme Viktora Hovlanda, Adama Scotta, Justina Thomase, Scottieho Schefflera či Roryho McIlroye, který si k dělené desáté pozici pomohl pěti birdie a jen dvěma bogey.

Finálové kolo okořenili famózními údery Jordan Spieth či Patton Kizzire, který dokázal zachránit par díky skvělé ráně z opačného držení hole.

Co se dalších hvězdných hráčů týče, do třicítky se vešli Jon Rahm či Jordan Spieth, ve čtvrté desítce se umístili Patrick Cantlay, Tony Finau a Cameron Smith, až v šesté desítce poté nalezneme Rickieho Fowlera či Francesca Molinariho, kteří zahráli jen -2.