Im největším favoritem The Honda Classic

PGA TOUR
Im největším favoritem The Honda Classic

Po hvězdně obsazeném turnaji The Genesis Invitational na Riviéře přichází The Honda Classic, která se tak silným startovním polem pyšnit nemůže. Největším favoritem je Jihokorejec Sungjae Im. 


Na Riviéře hráli všichni hráči z elitní světové desítky, na PGA National se v tomto týdnu neobjeví žádný. Na The Honda Classic navíc bude startovat jen šest hráčů z nejlepší světové pětadvacítky.

Největším favoritem turnaje by měl být Sungjae Im, minimálně tedy podle sázkových kanceláří. Momentálně se jihokorejský golfista pohybuje na 24. místě. K jeho jménu dodejme, že je to šampion tohoto turnaje z roku 2020.

Hned v závěsu za ním najdeme Daniela Bergera, následuje jej Joaquin Niemann, vítěz z minulého týdne, který se jako třetí dostal pod hranici kurzu 20:1. Nejvýše nasazený hráč Louis Oosthuizen (aktuálně 13. pozice) je favorizován jako čtyřka stejně jako Tommy Fleetwood a již zmíněný Niemann. Oosthuizen si v úvodních dvou kolech zahraje právě po boku Sungjae Ima.

Nesmírně zajímavé bude jistě sledovat i Brookse Koepku, ve flightu na něj čekají Mackenzie Hughes a Joaquin Niemann. Pozornosti neuniknou ani Rickie Fowler či Lee Westwood, ti se ale mezi favority příliš nepočítají.

The Honda Classic se účastní také Shane Lowry, Alex Noren, Billy Horschel, Matthew Wolff, Brian Harman, Martin Kaymer, Henrik Stenson, Ryan Palmer či Harry Higgs. A je velmi pravděpodobné, že v celém tomto výčtu najdeme hráče, který se v neděli bude radovat z triumfu.