DeChambeau nakonec na Bay Hill obhajovat nebude

PGA TOUR
DeChambeau nakonec na Bay Hill obhajovat nebude

Bryson DeChambeau vítězství na Arnold Palmer Invitational obhajovat nebude. Po zranění je sice víceméně v pořádku, stoprocentně ale zdráv není. 


Bryson DeChambeau odstoupil ze Saudi International už po prvním kole a následovala dlouhá rekonvalescence zraněné kyčle. Kromě toho se objevilo také zranění levé ruky a DeChambeau tak poměrně dlouhou dobu absentoval.

Spekulovalo se ale taktéž, že hlavním důvodům je ukončení jeho působení na PGA Tour. To ale prostřednictvím svého agenta rezolutně odmítl. Na Bay Hill ale v tomto týdnu titul obhajovat nebude.

Podle vlastních slov se stále necítí být stoprocentně zdráv, i když z větší části už se stihl dát dohromady. "Mám pocit, že jsem neměl dostatek času, abych se vrátil na sto procent. Nechci se vrátit jen proto, abych si ublížil ještě více a nebyl stoprocentně připraven na zbytek sezóny," upřesňoval DeChambeau, který by se rád vrátil na The Players.

"Nechci se vrátit příliš brzy a tak si musím vzít více volna," zopakoval vítěz z minulého roku. Dodejme, že The Players je na programu už příští týden. A i na TPC Sawgrass obhajuje DeChambeau skvělý výsledek. Loni totiž po výhře na Bay Hill přidal na The Players třetí místo. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Bryson DeChambeau (@brysondechambeau)