Lieser prožil bláznivé první kolo, v Keni končí před víkendem

DP World Tour
Lieser prožil bláznivé první kolo, v Keni končí před víkendem

Ondřeji Lieserovi první turnaj DP World Tour v novém roce příliš nevyšel. Český golfista zahrál dva údery nad par, což na Magical Kenya Open na postup do víkendu nestačilo. 


Ondřej Lieser se na Magical Kenya Open rozjížděl pomalu. Prvních pět jamek zahrál v paru, od té chvíle už si připsal jen čtyři pary. Zahrát dokázal pět birdie, ale také tři bogey a jedno double-bogey.

V jednu chvíli byl dokonce na skóre -2, to by mu na cut pohodlně stačilo. A vlastně i výsledek po první rundě by stačil. Jenže ve druhém kole zahrál Lieser stejně birdie jako bogey a bohužel znovu přidal double-bogey, tentokrát na tříparové třináctce. S turnajem se tak loučí, o dvě rány mu cut nevyšel.

V čele turnaje se nachází Shubhankar Sharma, jenž se jako jediný dostal do dvouciferných červených čísel. Další hráči ovšem nejsou o moc pozadu, dvojice Masahiro Kawamura - Ewen Ferguson ztrácí jedinou ránu.

Největším hvězdám se v Keni příliš nedaří. Výjimkou je Dean Burmester, který na lídra ztrácí čtyři údery. Až ve čtvrté desítce najdeme Justina Hardinga či Johannese Veermana, Eddie Pepperell či Guido Migliozzi dokonce neprošli cutem.