Počasí nedovolilo dohrát první kolo The Players. Skvěle začal Fleetwood, McIlroy stihl dvě jamky

PGA TOUR
Počasí nedovolilo dohrát první kolo The Players. Skvěle začal Fleetwood, McIlroy stihl dvě jamky

První kolo The Players zůstalo kvůli dlouhotrvajícímu dešti nedohráno, kupříkladu Rory McIlroy stihl odehrát  jen dvě jamky a někteří hráči se na hřiště nedostali vůbec. V čele jsou Tommy Fleetwood a Tom Hoge se skóre -6.


Brzy po startu úvodního kola The Players se rozpršelo natolik, že první kolo zůstalo nedohráno. Například Rory McIlroy stihl jen dvě jamky, po bogey na jedničce se díky birdie vrátil na skóre even PAR.

Podobně na tom jsou i Jordan Spieth, Justin Thomas, Daniel Berger, Scottie Scheffler, Billy Horschel a mnozí další. Někteří se na hřiště ani nedostali, celkem se jedná o šest flightů. První kolo tak dnes dohrají například Henrik Stenson či Matt Kuchar.

V čele The Players je Tommy Fleetwood, jenž nasázel sedm birdie a vyrobil jedinou chybku na čtyřparové šestce. Podobné kolo zahrál Tom Hoge, který je od výhry na Pebble Beach ve skvělé formě. Potvrdil to jedním eaglem, pěti birdie a taktéž jediným bogey.

Vysoko hrají Joaquin Niemann (-5), Abraham Ancer a Sam Burns (oba -4) či silná šestice Noren - Oosthuizen - Rahm - Smith - Varner III - Zalatoris s výsledkem -3. I když takový Harold Varner III jistě pomýšlel výše.

Před Island Greenem byl totiž na výsledku -7 a vedl. Na sedmnáctce se ale "utopil" a po triple-bogey přidal bogey na osmnáctce. Island Green znovu bavil, nejvíce se předvedl Ian Poulter.

Angličan už tušil klakson oznamující ukončení kola kvůli špatné viditelnosti a proto po skvělé první ráně proběhl až na green za jasným birdie. K němu měl nakročeno i na jamce poslední, chip mu ale do jamky nakonec nespadl.