Napoleaové se třetí kolo příliš nevydařilo, přesto je ve hře o životní výsledek

Napoleaové se třetí kolo příliš nevydařilo, přesto je ve hře o životní výsledek

Po dvou kolech Kristýna Napoleaová v Saudské Arábii senzačně vedla, úvod Moving day se ale české hráčce příliš nepovedl. S děleným třetím místem před finále ale přesto může být spokojená. 


Kristýna Napoleaová včera zahrál 66 ran, zaznamenala čtyři birdie, jeden eagle a propracovala se dokonce na první pozici turnaje Saudi Ladies International. Dnes už se ale české hráčce tolik nezadařilo.

Po dvanácti jamkách hrála za +5 a zahrát dokázala jediné birdie. Spolulídryně Georgia Hall se naopak zaskvěla a po dalším upsání čtyř úderů se dostala do samostatného čela. Do zítřka navíc půjde s komfortním náskokem pěti ran.

Ani Napoleaová ale není bez šance. Od třináctky totiž zahrála tři birdie a tři pary a zůstává na úžasném děleném třetím místě. Aktuálně 769. hráčka světa tak je blízko ke svému životnímu úspěchu.

Hřiště je v Saúdské Arábii velmi náročné, pod parem hraje jen deset golfistek. A další dvě Češky už mají volno, Tereza Melecká zahrála během dvou kol čtrnáct úderů nad par hřiště, Šideri Váňová dokonce šestnáct.