NeSmith na Valspar Championship po slabším Moving day vedení neudržel

PGA TOUR
NeSmith na Valspar Championship po slabším Moving day vedení neudržel

Matt NeSmith měl díky fantastické druhé rundě za -10 nakročeno k prvnímu titulu na okruhu PGA Tour. Na Valspar Championship ale po slabším Moving day ztrácí dvě rány na Davise Rileyho. 


Titul obhajuje Sam Burns a nevede si vůbec špatně. Při Moving day zahrál čtyři rány pod par hřiště a do finále půjde z děleného třetího místa společně s Justinem Thomasem. Ten už potřetí zahrál kolo za 66 vždy při jedné chybě.

Po rundě za 61 ran se v pátek do vedení dostal Matt NeSmith a měl nakročeno k prvnímu titulu na okruhu PGA Tour. Dnešní Moving day se mu ale příliš nepovedlo. NeSmith si připsal vůbec své první bogey, a bohužel nebylo jediné.

K šesti birdie pětkrát chyboval a propadl se na druhou pozici. Nejblíže tak k triumfu má Davis Riley, který by se taktéž radoval poprvé. Dnes 399. hráči světového žebříčku vycházelo, na co sáhl.

Riley zapsal devět birdie a devět parů a ve finále Valspar Championship si to rozdá právě s NeSmithem. Do závěrečného flightu vyjdou přesně v sedm hodin středoevropského času.