Největším favoritem Masters podle bookmakerů Rahm. Jak moc se věří Woodsovi?

PGA TOUR
Největším favoritem Masters podle bookmakerů Rahm. Jak moc se věří Woodsovi?

The Masters už bylo rozehráno a prvním kolem momentálně prochází i Tiger Woods. Ještě krátce se ale zastavme u pohledu bookmakerů. Největším favoritem je světová dvojka Jon Rahm, rozhodně se ale nezapomíná ani na aktuální jedničku. 


Kurzy před The Masters 2022 znovu zveřejnila sázková kancelář PointsBet sídlící v Melbourne v Austrálii. I přesto, že Jon Rahm ztratil pozici světové jedničky a letos ještě nic nevyhrál, je největším favoritem na vítězství. Kurz na jeho vítězství je 11:1.

Dělenou druhou pozici obývají Justin Thomas, majitel čtyř umístění TOP 10 z posledních sedmi startů, a také nová světová jednička Scottie Scheffler. Právě Scheffler má aktuálně nejlepší formu, když ovládl tři turnaje během dvaačtyřiceti dní včetně WGC - Match Play.

Vítěz The Players Cameron Smith má kurz 16:1, o jednu jednotku více si připsal vítěz Masters z před dvou let Dustin Johnson. Do kurzu 20:1 se vešli i Rory McIlroy, pro kterého by šlo o završení kariérního grandslamu, Collin Morikawa, Brooks Koepka, Jordan Spieth, Patrick Cantlay a Viktor Hovland.

Obhájci triumfu se naopak příliš nevěří, možná i kvůli nedávnému zranění krku. Na Hidekiho Matsuyamu se dalo vsadit v kurzu 50:1. Ještě více poté můžete vydělat na senzačním triumfu Tigera Woodse (80:1).