Woods má za sebou první kolo The Masters. A bylo fantastické

Tiger Woods
Woods má za sebou první kolo The Masters. A bylo fantastické

508 dní si Tiger Woods musel počkat na návrat na PGA Tour. Úvodní kolo na úvodním majoru sezóny zvládl naprosto fantasticky - zahrát dokázal jeden úder pod par Augusty.


Tiger Woods má za sebou návrat na PGA Tour. A úvodní kolo na The Masters zvládl naprosto fantasticky - zahrál jeden úder pod, což s největší pravděpdoobností bude stačit na umístění do TOP 20.

Woods ani jednou v průběhu kola nehrál nad par hřiště. Poprvé zaskóroval na tříparové šestce, kde z toho bylo málem hole-in-one. První devítku nicméně dokončil v paru, když zaznamenal bogey na pětiparové osmičce.

Zpět do červených čísel se vrátil na třináctce, pětipar tentokrát využil ke skórování. Hned na následující jamce ale neproměnil putt na par a opět z toho bylo skóre even par. Woodsovi se ovšem vydařil závěr.

Na šestnáctce si parádně přihrál a následně zahrál ještě lepší putt do birdie. Na závěrečné jamce poté sice vyhodil svůj drive hodně doleva, dostal ale možnost beztrestného dropu a ten mu nakonec pomohl zachránit par. Po první rundě tak může být Tiger Woods se svým návratem více než spokojen.