Woods ztratil, v TOP 20 se nicméně udržel

Tiger Woods
Woods ztratil, v TOP 20 se nicméně udržel

Tiger Woods hraje po dvou kolech v Augustě jednu ránu nad par. Cutem nicméně prošel zcela bezpečně, celkem už po dvaadvacáté v řadě, což je třetí nejdelší série v historii. 


Tiger Woods zvládl i druhé kolo na The Masters 2022 velmi dobře. I když tedy v úvodu kola to bylo o nervy. Na úvodních pěti jamkách si Woods připsal čtyři bogey a někteří možná začali pochybovat.

Jeden úder si vzal Woods zpět na pětiparové osmičce, po úžasné přihrávce skóroval i na čtyřparové desítce. Ihned ovšem následovaly další dvě bogey, na což naštěstí Woods okamžitě reagoval a dvakrát v řadě zaskóroval.

Příležitosti měl Woods i v závěru, své šance už ale nevyužil. Na osmnáctce zachránil po dobrém dlouhém puttu par a do zítřejšího Moving day půjde se skóre +1 nejspíše z dělené 19. pozice.

Dnes měl Woods, který mimochodem prošel na Masters cutem po dvaadvacáté v řadě, největší potíže s trefováním greenů v regulaci. Zasáhnout green se mu povedlo jen v polovině případů. Fairway zasáhl v deseti ze čtrnácti případů a na druhé kolo potřeboval 28 puttů, což je přesně o jeden putt více než včera.