Woods se sobotou protrápil, nepodržel jej především putter

Tiger Woods
Woods se sobotou protrápil, nepodržel jej především putter

Tiger Woods se při Moving day trápil a o umístění v TOP 10 letos bojovat nebude. V průběhu soboty ztratil šest úderů a potíže měl především na greenech. 


Na dnešní kolo nebude Tiger Woods vzpomínat v dobrém. Na první jamce zopakoval včerejší bogey, a ačkoliv hned na dvojce pětipar proměnil v birdie, od té chvíle přicházela jedna chybka za druhou.

Na pětce přišel Woods dokonce o dvě rány, bogey zahrál na devítce a další přišlo na jedenáctce, kde taktéž chyboval i včera. Následně si Woods vzal dvě rány zpátky, jenže po dvou birdie přišly znovu chyby.

Poslední tři jamky znamenaly ztrátu čtyř úderů, celkově Woods při Moving day zahrál šest ran nad par a propadl se prozatím na dělené 41. místo. O senzační umístění v TOP 10 tak Woods pravděpodobně bojovat nebude.

S podivem je fakt, že Woods dnes zasáhl nejvyšší počet greenů v regulaci v turnaji (11), ale putter jej vůbec neposlouchal. Hned čtyřikrát totiž zahrál trojputt a jednou dokonce čtyřputt. Celkem zaznamenal Woods 36 puttů, což je naprosto nejvíce v dosavadním průběhu jeho cesty Augustou.

Při třetím kole trefil Tiger jedenáct ze čtrnácti fairwayí a oba problémy v bunkeru vyřešil sand-savem.