Woods dokončil finále. V červeném, ale v bolestech

Tiger Woods
Woods dokončil finále. V červeném, ale v bolestech

Tiger Woods má za sebou i čtvrté kolo The Masters. I dnes zahrál šest ran nad par hřiště, celkem ztratil třináct ran a s největší pravděpodobností obsadí samostatnou 47. pozici.


Tiger Woods po boku Jona Rahma nezačal vůbec špatně a na pětiparové dvojce si připsal druhé birdie v turnaji. Jenže po paru na trojce přišlo už jen trápení. Následně zahrál Woods tři bogey a první devítku skončil s výsledkem +2.

Další zklamání přišlo hned na desítce, kde chyboval potřetí v řadě, následně chyboval i na čtrnáctce a definitivum přinesla těžká sedmnáctka. Po bogey ze včerejška tentokrát přišlo double-bogey.

Oproti Jonu Rahmovi zahrál o devět ran hůře, celkem skončil Tiger Woods na skóre +13 a s největší pravděpodobností obsadí samostatné 47. místo.

Co se dnešních statistik týče, Woods trefil deset z osmnácti greenů v regulaci, devět ze čtrnácti fairwayí a zaznamenal 34 puttů. Tiger Woods finále odehrál tradičně v červeném, evidentně ale v bolestech. I přesto po poslední jamce nešetřil úsměvem a navíc již potvrdil start na The Open v St. Andrews.