Lieserovi se ve Španělsku nedařilo, lídrem Jamieson

DP World Tour
Lieserovi se ve Španělsku nedařilo, lídrem Jamieson

První kolo turnaje ISPS Handa Championship in Spain zvládl Ondřej Lieser v paru, to druhé se mu ale vůbec nevydařilo a o víkendu se tak nepředstaví. V čele turnaje je Scott Jamieson, jenž v posledních měsících hraje ve velké formě. 


Ondřej Lieser ve čtvrtek zahrál kolo v paru, povedl se mu především závěr kola, kdy na šestnáctce a osmnáctce zaznamenal birdie. Druhá runda už ale tak povedená nebyla. 

Dvakrát sice dokázal zaskórovat, kromě toho ale zapsal čtyři bogey a především dvě double-bogey. S výsledkem +6 tak na cut tentokrát pomýšlet nemohl. 

V čele turnaje je Skot Scott Jamieson. Ten ve čtvrtek prožil bláznivou druhou devíku. Na desítce zahrál par, od té doby už to byla pořádná jízda s jedním bogey, jedním double-bogey a šesti birdie. Včera Jamieson upsal sedm ran a vede o dvě rány před druhým Tapiem Pulkkanenem.

Jamieson má za sebou v posledních měsících skvělé výsledky, na třech turnajích v SAE skončil v TOP 15 a sedmkrát v řadě zaznamenal umístění do padesátky.

Ve hře o titul je na hřišti Lakes Course v Tarragoně Rasmus Hojgaard (-7), Thorbjorn Olesen (-6) či zkušené duo Ross Fisher - Pablo Larrazabal (oba -5). Nejlepší ránu včerejšího dne zahrál Francouz Romain Langasque, eagle na osmnáctce mu ale ke cutu nepomohl.