Cantlay a Schauffele se znovu rozparádili a pohodlně kráčí za titulem

PGA TOUR
Cantlay a Schauffele se znovu rozparádili a pohodlně kráčí za titulem

59 to tentokrát při fourballech nebylo, dvojici Xander Schauffele - Patrick Cantlay ale scházela jediná rána. Od hvězdného dua to bylo vydařené třetí kolo Zurich Classic of New Orleans a titul je velmi blízko. 


Vynikající golf při fourballech předváděli Garrick Higgo a Branden Grace. I přes jednu chybu upsali devět ran, zahráli své nejlepší kolo na turnaji a posunuli se na druhou pozici. Dělené třetí místo drží Jason Day s Jasonem Scrivenerem, Billy Horschel se Samem Burnsem a Aaron Rai s Davidem Lipskym. 

Ztráta na fenomenálně hrající duo Patrick Cantlay - Xander Schauffele je ale značná. Američané zahráli včera jeden eagle, deset birdie a byli jedinou ránu od další devětapadesátky na turnaji.

Excelentní byla především druhá devítka, kde Cantlay se Schauffelem nasázeli osm birdie a ve skórování neproměnili jen tříparovou čtrnáctku, kde se jim birdie zahrát ještě nepodařilo.

Během tří kol ale upsali 29 úderů, což je nový rekord turnaje. Rekordní je i náskok po Moving day, ten činí pět ran na Higga s Gracem a šest ran na další tři dvojice. Zdá se tak, že o titul by se tato dvojice mohla připravit už jen sama.