Schauffele a Cantlay podle očekávání ovládli turnaj dvojic

PGA TOUR
Schauffele a Cantlay podle očekávání ovládli turnaj dvojic

I přes kolo v paru to ve finále turnaje Zurich Classic of New Orleans žádné drama nebylo. Z titulu se po zásluze radují Xander Schauffele a Patrick Cantlay, kteří řádili především ve fourballech. 


Patrick Cantlay a Xander Schauffele odehráli finálové kolo Zurich Classic of New Orleans pouze v paru. Po eaglu na sedmičce, kde celkem upsali pět úderů, přišly dvě chyby. Následovala birdie na jedenáctce a nakonec bogey na osmnáctce.

Chvílemi se zdálo, že by hvězdná dvojice mohla o titul přijít. Skvěle totiž hráli Sam Burns a Billy Horschel a po birdie na jedenáctce byl náskok lídrů už jen jedna rána. Na sedmnáctce ale Burns s Horschelem chybovali a bylo po nadějích.

Po zásluze tak turnajový vavřín slaví Patrick Cantlay a Xander Schauffele. Ti řádili především ve fourballech. Hned na úvod nasázel 59 úderů, v sobotu při Moving day rovných šedesát ran.

Americkou nadvládu v turnaji narušila pouze jihoafrická dvojice Branden Grace - Garrick Higgo a také Angličan Aaron Rai, jenž měl po boku Davida Lipskyho. Do TOP 5 (dělené čtvrté místo obsadilo šest dvojic) se už žádný další hráč mimo USA neumístil.