Mexico Open přišlo o elitního hráče

PGA TOUR
Mexico Open přišlo o elitního hráče

Již ve čtvrtek startuje The Mexico Open a na hřišti Vidanta Vallarta bude největším favoritem Jon Rahm, aktuální světová dvojka. O jedno hvězdné jméno ale pořadatelé turnaje přišli. 


Na The Mexico Open na hřišti Vidanta Vallarta bude scházet Daniel Berger. Ten naposledy hrál před dvěma týdny na RBC Heritage a dělil jednadvacáté místo. Od loňského Masters neprošel Berger cutem jen jednou a i díky tomu se propracoval na 23. místo světového žebříčku.

V Mexiku ale hrát nebude. Oficiálně kvůli zranění, detaily zdravotních potíží ale Američan neodhalil. V posledních týdnech nicméně laboroval se zády. Mexico Open tak přišlo o jednoho ze čtyř hráčů z TOP 25.

Největším favoritem blížícího se turnaje je světová dvojka Jon Rahm, následuje domácí Abraham Ancer, jenž je dvacátý, a na závěr také Tony Finau, kterému aktuálně patří pětadvacátá pozice.

Místo Bergera zaujal devětačtyřicetiletý indický golfista Arjun Atwal. Ten ale formu zatím hledá, z posledních sedmi startů na PGA Tour prošel cutem pouze jednou.