Váňová s Meleckou si tentokrát zahrají ve Španělsku

Váňová s Meleckou si tentokrát zahrají ve Španělsku

Už zítra startuje další turnaj Ladies European Tour. Ten tentokrát vynechá Kristýna Napoleaová, součástí Comunidad de Madrid Ladies Open ale budou Šideri Váňová a Tereza Melecká.


Po dvou turnajích shodně v JAR a Austrálii se Ladies European Tour přesouvá do Evropy. Od zítřejšího rána se bude v Madridu hrát turnaj Comunidad de Madrid Ladies Open a součástí budou i dvě české hráčky.

Na hřišti Jarama-RACE Golf Club si o celkem 300 tisíc eur zahrají Šideri Váňová a Tereza Melecká. Obě dvě hráčky v minulém týdnu prošly na turnaji NSW Open cutem, zatímco ale prvně jmenovaná obsadila poslední 69. pozici, Melecká si připsala solidní dělenou sedmadvacátou příčku.

V Austrálii startovala také Kristýna Napoleaová, ta se ale prvního turnaje v Evropě kvůli zranění nezúčastní.

Pro Šideri Váňovou úvodní kolo odstartuje osm minut před devátou hodinou ranní, společnost jí budou dělat Maročanka Ines Laklalech a Dánka Line Toft Hansen. Z desítky poté krátce před desátou hodinou zahájí turnaj Tereza Melecká.

Tu pro změnu v úvodních dvou kolech čeká flight se španělskou golfistkou Martou Sanz Barrio a zástupkyní francouzského golfu Charlotte Liautier.