Woods se rozhodl na U.S. Open nestartovat

Tiger Woods
Woods se rozhodl na U.S. Open nestartovat

Tiger Woods se dnes v oficiálním prohlášení rozhodl, na U.S. Open v příštím týdnu startovat nebude. Vše směřuje k poslednímu majoru sezóny, The Open Championship. 


Tiger Woods i na PGA Championship prošel cutem, po třetím kole se ale rozhodl z turnaje odstoupit, což se v případě Woodse stalo na majoru vůbec poprvé v kariéře. Nyní se Woods rozhodl, že třetí major sezóny zcela vynechá.

Již příští týden začíná U.S. Open, Tiger Woods ale u toho nebude. Oznámil to dnes prostřednictvím sociálních sítí. "Již dříve jsem informoval USGA, že na U.S. Open startovat nebudu, protože mé tělo potřebuje více času, aby zesílilo," uvedl na Twitteru.

V červenci by nicméně chtěl startovat hned dvakrát. Plánuje odehrát JP McManus Pro-Am na začátku července v Irsku a následně by rád odehrál 150. The Open v St. Andrews.

To rozhodně není žádné překvapení. V St. Andrews dvakrát triumfoval, konkrétně v letech 2000 a 2005. V St. Andrews se navíc bude hrát na linksu, což představuje o dost pohodlnější "procházku" než na Southern Hills.