Závěrečné kvalifikace na U.S. Open jsou u konce

PGA TOUR
Závěrečné kvalifikace na U.S. Open jsou u konce

Na začátku tohoto týdne se uskutečnily finálové kvalifikace o třetí major sezóny, U.S. Open. Kdo si v příštím týdnu zahraje na hřišti The Country Club v Brookline?


Několik zajímavých jmen muselo projít na začátku tohoto týdne dvoukolovou kvalifikací na U.S. Open na hřišti The Country Club v Brookline v Massachusetts. Na jedenácti hřištích se kvalifikace zúčastnilo celkem 789 golfistů, kteří bojovali o pouhých 65 místenek.

V příštím týdnu na třetím majoru sezóny nebudou chybět Lanto Griffin, Davis Riley, Adam Schenk, Danny Lee, Andrew Putnam či Wyndham Clark, kteří shodně prošli kvalifikací na hřišti Kinsale Golf and Fitness Club & Wedgewood G&CC v Columbusu.

Na U.S. Open si zahrají také Beau Hossler, Troy Merritt, Kurt Kitayama, MacKenzie Hughes, Nick Taylor a například i Scott Stallings. Zazářil také Chan Kim, který přitom finálovou rundu na Memorialu odehrál za +11. O den později upsal v Columbusu devět ran a i on se kvalifikoval.

V Brookline uvidíme taktéž sedmapadesátiletého Frana Quinna, jenž prošel kvalifikací na hřišti Century Country Club and Old Oaks Country Club v Purchase ve státě New York. Zde přitom kvalifikaci hrálo 92 hráčů a míst bylo pouze pět.