V Německu skvostně odstartoval Li, domácí Kieffer trefil albatros

DP World Tour
V Německu skvostně odstartoval Li, domácí Kieffer trefil albatros

Do prestižního turnaje DP World Tour BMW International Open nejlépe odstartoval Hao-Tong Li, jenž zahrál dva eagly a upsal celkem deset úderů. Ranou dne a rozhodně i turnaje je albatros domácího Maxe Kieffera. 


Hao-Tong Li na úvod BMW International Open nasázel dva eagly, šest birdie a v Mnichově se ujal vedení. Jen jedinou ránu ztratil Nizozemec Daan Huizing, jenž pro změnu bez jediné chyby zahrál devět birdie.

Z domácích hráčů je nejlepší Nicolai Von Dellingshausen, až 489. hráč světa se dostal na skóre -8. Dařilo se nicméně i hvězdám. Rasmus Hojgaard a Martin Kaymer upsali šest ran, Jamie Donaldson a Robert MacIntyre pět.

O ránu zpět najdeme Maxe Kieffera, který se ale zapsal do historie turnaje. Na pětiparové jedenáctce poslal míček do jamky druhou ranou a připsal si albatros!

Kromě lídrů si čistou skórkartu připsala také největší neevropská hvězda turnaje. Billy Horschel dal přednost Německu před Travelers Championship a taktéž nezačal špatně. Dvakrát zaskóroval, k tomu přidal šest pohodlných parů.