McIlroy na Travelers Championship vedení neudržel

PGA TOUR
McIlroy na Travelers Championship vedení neudržel

V prvním kole Travelers Championship Rory McIlroy exceloval a zdálo se, že v tom bude pokračovat i v kole druhém. Čtyřparová dvanáctka mu ale připravila pořádné potíže. 


Rory McIlroy odstartoval svůj další turnaj v červnu skvělým kolem za 62 ran. A formu potvrzoval i na první devítce kola druhého, když upsal další čtyři rány. Po birdie na jedenáctce pokračoval v krasojízdě, poté ale přišel pád.

Na čtyřparové dvanáctce totiž zahrál quadruple-bogey a z něj se již neotřepal. Na šestnáctce sice zaskóroval, jamku předtím ale ztratil další dvě rány. Místo čela se tak propadl na skóre -8 a to znamená až dělenou sedmou pozici.

Na stejném skóre jsou Seamus Power i Martin Laird, další hráči z Britských ostrovů. Patrick Cantlay či Cameron Davis jsou na tom o ránu lépe, všechny ale zatím deklasuje Xander Schauffele.

Světová patnáctka v obou kolech nasázel sedm birdie, ani jednou nechybovala a do Moving day tak půjde se solidním náskokem pěti ran.

Co se cutu týče, ten byl nastaven na -2. Předčasně tak turnaj opustili Mito Pereira, Danny Willett, Sam Burns, Marc Leishman, Rory Sabbatini, Jordan Spieth, Rickie Fowler, Joaquin Niemann, Jason Day nebo Sung Kang.