Seniorské U.S. Open vede Harrington, úžasný comeback předvedl Jiménez

Seniorské U.S. Open vede Harrington, úžasný comeback předvedl Jiménez

Po dvou kolech seniorského U.S. Open je v čele Pádraig Harrington, obhájce triumfu Steve Stricker na něj ztrácí jedinou ránu. Po nepodařeném prvním kole se skvěle do hry o titul vrátil také Miguel Ángel Jiménez. 


První kolo odehrál brzy jednapadesátiletý Pádraig Harrington v paru, včera ale při šesti birdie ani jednou nezachyboval a dostal se do čela o jednu ránu před obhájcem titulu, Stevem Strickerem.

Ten v celém turnaji zatím chyboval jen dvakrát, včera jej ale musela mrzet ztráta dvou ran na jinak skórovací pětiparové šestce. Obě kola ale Američan zahrál pod par hřiště a v souboji dvou kapitánů z minulého Ryder Cupu si to rozdá minimálně při Moving day. 

Solidně zatím hrají také Alex Čejka (-2) či Ernie Els (even PAR). Úžasný comeback poté předvedl Španěl Miguel Ángel Jiménez. Ve čtvrtek sice začal birdie, poté ale přišla smršť chyb. Celkem ztratil osm úderů a na titul nemohl mít ani pomyšlení.

Včera ale Jiménez zaznamenal jedenáct parů a především sedm birdie! Zlepšil se tak o plných patnáct ran a se skóre +1 je rozhodně ve hře o nejvyšší pozice. Další evropská hvězda seniorské Tour Bernhard Langer už má pro letošek dohráno. 

Langer během úvodních dvou kol poztrácel sedm ran a cutem o dvě rány neprošel.