Fantazie! Na Czech Masters bude hrát Ian Poulter

DP World Tour
Fantazie! Na Czech Masters bude hrát Ian Poulter

Pořadatelé srpnového Czech Masters oznámili první velké jméno! Poprvé si na Albatrossu zahraje Ian Poulter, majitel celkem třinácti titulů z okruhů PGA Tour a DP World Tour.


Ian Poulter se na Albatrossu představí vůbec poprvé. Šestačtyřicetiletý rodák z města Hitchin v hrabství Hertfordshire je majitelem tří titulů z okruhu PGA Tour a také deseti triumfů z European Tour, potažmo DP World Tour.

Naposledy se ale Poulter radoval před dlouhými čtyřmi lety na Houston Open. V Evropě se neradoval už téměř deset let, v roce 2012 ovládl společný turnaj PGA Tour a European Tour WGC-HSBC Champions.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený D+D REAL CZECH MASTERS (@czechmastersofficial)

Majitel osmi umístění v TOP 10 na majorech je znám také jako Mr. Ryder Cup. Evropě pomohl k několika fantastickým výhrám proti Spojeným státům americkým. Naposledy se společně s dalšími evropskými hráči radoval v roce 2018, celkem získal pět titulů. 

„Jsme rádi, že můžeme českým golfovým fanouškům nabídnout další hvězdu světového golfu. Ian Poulter patří k nejpopulárnějším hráčům své generace a my už se nemůžeme dočkat, až ho v srpnu přivítáme na Albatrossu,“ uvedl šéf promotérské společnosti Relmost Petr Dědek.

Osmý ročník turnaje se letos uskuteční od 18. do 21. srpna.