Mrůzek jako jediný Čech prošel v Itálii cutem

Mrůzek jako jediný Čech prošel v Itálii cutem

Filip Mrůzek se ve druhém kole Italian Challenge Open zhoršil o šest úderů, cutem ale jako jediný Čech projít dokázal. Na čelo nicméně ztrácí propastných devět ran.


Filip Mrůzek v prvním kole trefil sedm birdie a celkem upsal tři rány. Druhé kolo už se mu ale tolik nepovedlo. Ke třem birdie totiž přidal šest chyb a se skóre even par po druhé rundě dělí osmačtyřicátou pozici.

Na cut to nicméně stačilo, přesně na ránu. Dalším českým hráčům se již tolik nedařilo. Šimon Zach zahrál dnes jednu ránu pod par, včerejší kola za +5 ale znamená konec již před víkendem.

Ještě o ránu hůře zahrál Gordan Brixi. Ten Italian Challenge Open odstartoval stejně jako Zach, dnes zahrál Brixi po čtyřech birdie a stejném počtu bogey v paru. 

V čele turnaje hraném na hřišti Golf Nazionale ve Viterbu je Němec Freddy Schott. Ten zatím upsal devět ran a má nadosah další skvělý výsledek. Na Kaskádě a posléze také ve Francii obsadil dělenou čtvrtou, respektive samostatnou čtvrtou pozici. Před Moving day má náskok jedné rány na Damiena Perriera z Francie.