Spilková může bojovat o TOP 10, v Německu projde cutem i Melecká

Klára Spilková
Spilková může bojovat o TOP 10, v Německu projde cutem i Melecká

Klára Spilková skvěle rozehrála i Amundi German Masters a může bojovat o TOP 10. V Düsseldorfu cutem projde také Sára Kousková, na Terezu Meleckou ještě nějaká ta práce ve druhé rundě čeká. 


Klára Spilková se dnes zhoršila o osm ran, přesto cutem pohodlně prošla a zítra může při Moving day bojovat o TOP 10. Dnes Spilková zahrála pět bogey, ale také tři birdie. Za zmínku stojí především chip-in na pětiparové třináctce a téměř hole-out na čtyřparové sedmičce.

Cutem projde také Sára Kousková. I té se ale dne příliš nedařilo, po včerejšku přišlo zhoršení o šest ran a skóre even par stačí prozatím na dělenou 36. pozici. Projít do víkendu může také Tereza Melecká, posledních pět jamek musí ale dohrát ideálně v paru.

Po senzační výhře na Czech Ladies Open cutem neprojde Jana Melichová, pět ran nad par stačit nebude. Sedm ran ztrácí Kristýna Napoleaová, dokonce čtrnáct úderů nad par hřiště zahrála Tereza Koželuhová.

V čele nedohraného druhého kola je Švédka Jessica Karlssona, která hraje dvanáct ran pod par hřiště a na nejbližší soupeřky má solidní náskok pěti ran. K vidění bylo také hole-in-one, to trefila Španělka Laura Gomez Ruiz.

Pro 604. hráčku světa šlo o první eso v profesionální kariéře. Cutem každopádně také s výsledkem +7 neprojde.