Scottish Open má nejsilnější startovní pole v historii. Hrát bude i Poulter

DP World Tour
Scottish Open má nejsilnější startovní pole v historii. Hrát bude i Poulter

Na Genesis Scottish Open se v tomto týdnu představí nejsilnější startovní pole v historii turnaje. Nechybí světová jednička Scottie Scheffler, dvojka Jon Rahm či vítěz U.S. Open Matt Fitzpatrick. A hrát mohou i tři hráči, kteří po vstupu do LIV Golf obdrželi zákaz startu. 


Týden před startem The Open v St. Andrews budou na Ostrovech ladit formu ty největší hvězdy světového golfu. Pauzu si v tomto týdnu dá Rory McIlroy, jinak ale startovní pole Genesis Scottish Open připomíná PGA Tour.

Hrát budou dva nejlepší hráči světa, tedy Scottie Scheffler a Jon Rahm. Z amerických hráčů nechybí ani Keegan Bradley, Sam Burns, Patrick Cantlay, Stewart Cink, Wyndham Clark, Joel Dahmen, Rickie Fowler, Brian Harman, Charlie Hoffman, Max Homa, Billy Horschel, Jason Kokrak, Matt Kuchar, Troy Merritt, Collin Morikawa, Ryan Palmer, Xander Schauffele, Rickie Fowler, Sahith Theegala, Justin Thomas, Cameron Tringale, Gary Woodland či Will Zalatoris.

A to je opravdu neuvěřitelné startovní pole. Vůbec nejsilnější v historii Scottish Open, které se hraje již od roku 1972.

Z Evropských hvězd se na hřišti The Renaissance Club v Severním Berwicku objeví vítěz U.S. Open Matt Fitzpatrick, dále Tommy Fleetwood, Pádraig Harrington, Viktor Hovland, Francesco Molinari, Justin Rose, Henrik Stenson a Danny Willett. Chybět nebude ani vítěz z minulého týdne Adrian Meronk.

A co se mezinárodních hráčů týče, hlavními hvězdami budou Hideki Matsuyama, Cameron Smith a Sungjae Im. Na skotské půdě se představí také chilské duo Mito Pereira - Joaquin Niemann.

První týčko absolvují také Ian Poulter, Adrian Otaegui a Justin Harding. Toto trio bylo původně suspendováno kvůli vstupu do LIV Golf. Ian Poulter se nicméně odvolal k soudu a byl úspěšný - těmto hráčům tak byla suspendace pozastavena a zítra mohou hrát.

Dodejme, že obhájcem titulu na Genesis Scottish Open je Min Woo Lee, který loni o jedinou ránu porazila Matta Fitzpatricka a Thomase Detryho. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený DP World Tour (@dpworldtour)