Americká příprava na The Open. Scheffler sleduje soupeře, Thomas se přesunul za Woodsem

PGA TOUR
Americká příprava na The Open. Scheffler sleduje soupeře, Thomas se přesunul za Woodsem

Rozdílnou taktickou přípravu před posledním majorem sezóny zvolili světová jednička Scottie Scheffler a světová pětka Justin Thomas. Zatímco jeden zůstal v dějišti Scottish Open, druhý se přesunul za Tigerem Woodsem. 


Hvězdní Američané se už tento týden přesunuli na Britské ostrovy, aby pořádně potrénovali na poslední major sezóny, jubilejní 150. ročník The Open Championsip, který se bude konat na posvátném golfovém místě - tedy v St. Andrews na Old Course.

Ve Skotsku dnes vyvrcholí generálka na příští týden - a na Scottish Open si Američané vedou parádně. Xander Schauffele je v čele, dalších devět hráčů je v TOP 20 a reálně může bojovat o titul.

Některým ale Genesis Scottish Open nevyšlo. Cutem neprošla světová jednička Scottie Scheffler, ani světová pětka Justin Thomas. Mimo hru po pátku zůstali také Billy Horschel, Collin Morikawa, Will Zalatoris, Jason Kokrak, Brian Harman či Keegan Bradley.

Zklamán musí být rozhodně například Justin Thomas, který na linksu v The Renaissance Clubu ztratil během dvou kol deset ran. Thomas ale nezahálel a okamžitě se přesunul do St. Andrews, kde včera potrénoval s Tigerem Woodsem. Ten se do dějiště závěrečného majoru přemístil v sobotu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený PGA TOUR (@pgatour)

Zcela jinou taktiku zvolila světová jednička Scottie Scheffler. Vítěz Masters z tohoto roku zůstal v Severním Berwicku a své golfové kolegy sleduje jako divák.